Van de voorzitter

Wat een jaar was 2020. Onze sport die grotendeels heeft stil gelegen,  wie had dit kunnen denken. Een jaar waarin we een hele andere wereld te zien hebben gekregen. Mondkapjes zagen we voorheen  alleen in een ziekenhuis maar nu hebben we deze in elke jaszak zitten. De hele wereld staat op zijn kop en we mogen alleen maar hopen dat het snel beter wordt. Onzekere tijden dus en we moeten ons maar vasthouden aan de experts. Dat vaccin moet uitkomst gaan bieden, laten we het hopen! 

In onze sport zijn er veel mensen die in de gevoelige doelgroep vallen om besmet te raken en ook ziek zijn geworden. Ongetwijfeld zullen er ook leden zijn die ons zijn ontvallen. Ik heb er niet echt zicht op maar dat zal helaas het geval zijn. Een trieste constatering en ik wil alle nabestaande heel veel sterkte toewensen.

Kerst en oud en nieuw zijn normaliter de feestdagen van het jaar. Samen komen met familie en vrienden. Dit jaar moeten we dit in kleine kring doen en daarom is het des te belangrijk om elkaar niet te vergeten. Een kaartje, belletje of gewoon aan elkaar denken.

Hoe het met onze sport verder gaat is niet echt te zeggen. Volgens alle geleerden komt het goed en laten we ons daar maar aan vast houden. Natuurlijk is terug naar het normale doen en laten in de maatschappij iets waar we erg naar uitkijken. Helemaal terug naar het ‘normale’ zal niet het geval zijn maar dat hoeft wat mij betreft ook niet. Gewoon weer zonder angst samen kunnen zijn is al heel wat. 

Ondanks deze onzekere tijd wil ik u allen goede kerstdagen wensen met veel warmte in welke vorm dan ook. Laten we hopen en er samen aan werken dat 2021 een veel beter jaar zal worden.

Bestuur ‘t Sticht