Namens het  aanwezige Bestuur van TOG deel ik u mede dat wij met ingang van 31 juli 2023 de vereniging opheffen.


Helaas is het ledenaantal zodanig dat er geen team meer op de been kan worden gebracht en de nog aanwezige leden elders onderdak hebben gevonden of zijn gestopt.

Na 92 jaar 8 maanden is dan het doek gevallen, mooie jaren in Café de Kuip en later bij het Haags Koffiehuis  en Café Noord met ooit meer dan 40 leden is nu toch echt het doek gevallen.

Met vriendelijke groet
Willem Kappert - v/h Secretaris BV TOG

In Biljartcafé De Veemarkt in Doetinchem is de finale van de nationale bekercompetitie voor kaderteams gespeeld. Na een enerverende strijd mocht het team van Ons Genoegen Bussum de trofee mee naar huis nemen.

Less het volledige artikel op: carambole.nl

Tijdens de Wedstrijdleidersvergadering van 18 maart 2023 werd Jan Veldwijk feestelijk bedankt voor het inmiddels 25 jaar uitvoeren van de functie Wedstrijdleider Persoonlijke Kampioenschappen.

In district Het Sticht en voor het samengaan met district Utrecht al in district Het Gooi en recent ook aangevuld met de Persoonlijke Kampioenschappen van de Dagcompetitie.

Na winst door Rapiditas 9 met 5-2 van De Bun 13 is de kampioen in de Driebanden poule van de dagcompetitie bekend.

Gefeliciteerd Rapiditas 9!

 

Beste biljarters,

Nu de onzekerheid rondom corona tot het verleden lijkt te behoren kunnen we gelukkig  weer een arbiterscursus starten. Als district merken we dat het voor wedstrijdleiders soms lastig is om bij finales voldoende gediplomeerde arbiters te kunnen vinden. Met deze cursus hopen we ons korps aan te kunnen vullen met een aantal enthousiaste arbiters die het leuk vinden om af en toe te assisteren bij een finale.